هشتمین کنفرانس بین‌المللی آموزش مهندسی ایران، به همت انجمن آموزش مهندسی ایران و دانشگاه علم و صنعت ایران در آبان ماه سال 1402 برگزار خواهد شد.

کنفرانس‌های انجمن آموزش مهندسی ایران کانونی برای تبادل نظر و تضارب آرا میان اندیشمندان حوزه آموزش مهندسی است. ماموریت محوری این کنفرانس‌ها بررسی چالش‌های آموزش مهندسی در ایران و ارائه راهکارهای بهبود کیفیت آن می‌باشد. در این راستا هشتمین کنفرانس بین المللی انجمن آموزش مهندسی ایران که در سال 1402 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود، زمینه اصلی خود را «آموزش مهندسی؛ جایگاه، نیازها و اولویت‌ها» در کشور قرار داده است. بدین ترتیب با مطالعه و رصد شیوه تغییرات آموزش مهندسی در دهه‌های گذشته در کشور و بررسی وضعیت فعلی آن، چشم انداز واقع‌گرایانه‌ای از جایگاه آموزش مهندسی به دست آورده و می‌توان با تاکید بر بهبود کیفی آموزش مهندسی راه کارهای پسندیده‌ای برای آینده ارائه داد.​علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر، ارسال مقالات و شرکت در این رویداد علمی می توانند به پایگاه اینترنتی کنفرانس به آدرس iseec.ir مراجعه فرمایند.