1 . در راستای اهداف و وظایف گروه علوم مهندسی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران " فصلنامه آموزش مهندسی ایران" برای بررسی، تحلیل و ارتقای حرفه مهندسی ر ایران و ایجاد   بستر مناسب برای اشاعه اطلاعات و دانسته های علمی، ارائه تجربیات و دستاوردهای پژوهشگران آموزش مهندسی و تقویت دانش مهندسان و صنعتگران منتشر می شود.

2. اولین شماره این فصلنامه در بهار 1378 با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شده است. از کلیه علاقمندان، اعضای هیئت علمی دانشگاه ها، صاحبنظران و صنعتگران دعوت می شود مقالات پژوهشی خود را از طریق ثبت نام در سامانه فصلنامه ارسال فرمایند.

طبق مصوبه یکصدو نودو نهمین جلسه شورای پژوهشی مورخ 1396/12/6 با تمدید رتبه علمی ـ پژوهشی فصلنامه آموزش مهندسی ایران موافقت به عمل آمد.

جهت اطلاع، طبق ماده واحده «نحوه اعتبار گذاری نشریات فرهنگستان ها ی جمهوری اسلامی ایران مصوب جلسه 267 مورخ 1393/1/19  شورای عالی انقلاب فرهنگی» به فرهنگستان اجازه داده شده است در خصوص رتبه بندی نشریات خود اقدام نمایند. با این تأیید، مجوز نشریات مزبور از نظر کمیسیون های نشریات وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز مصوب و معتبر تلقی خواهد شد.

انتشار مقاله در فصلنامه بدون هیچگونه هزینه برای نویسندگان است.